Sweaters bedrukken

Over ons
Kimberly de doorgewinterde studenten over printen e.d.

Mijn naam is Marieke en via mijn academische studie heb ik over de jaren heen kennisgemaakt met allerlei printwinkels en printservices. Door deze jarenlange ervaring ben ik inmiddels onbedoeld een soort van deskundighe geworden op het gebied van printdiensten. Daarom ben ik mijn blog begonnen om deze nevenactiviteit van een uitlaatklep te voorzien maar bonvenal om het zinvol te maken voor derden. Zo kan ik immers de lezer voorzien van de laatste nieuws en adviezen van bedrijven die zich in deze branche specialiseren. Dus ben je benieuwd naar de leukste bedrijven en ditto offertes in printdiensten, hou dan mijn blog in de gaten voor meer nieuws!

Recente artikelen

Sweaters bedrukken

9 februari 2017
 Categorieën: Drukkerijen, Blog


Bedrukte sweaters voor bedrijven
Binnen het bedrijfsleven kan voor een verscheidenheid aan doelen de vraag gesteld worden naar het bedrukken van sweaters. Vaak wil men dat het personeel van het bedrijf makkelijk herkent wordt en dit zowel binnen als buiten het bedrijf. Zo worden bedrukte sweaters vaak besteld omwille van opkomende evenementen of als herkenningspunten voor klanten die een winkel, bouwwerf of dienstencentrum betreden. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat uw werknemers sneller gezien worden, wat in bepaalde beroepen zorgt voor een verhoogde veiligheid. Dit zorgt er tevens voor dat mensen vaak sneller een idee krijgen van het soort sector waar uw medewerkers in werken. Indien zij beroep willen doen op deze sector, zal de naam van uw bedrijf dan ook sneller onthouden worden. Verder bestellen bedrijven ook steeds vaker bedrukte sweaters en andere gepersonaliseerde personeelskleding als commerciële geschenken voor zowel zakenpartners als klanten. Een bedrukte sweater zorgt daarbij ook nog eens voor een comfortabel gevoel voor uw personeel, zeker wanneer zij aan verschillende weersomstandigheden worden blootgesteld. Het beschikken over bedrijfskleding kent heel wat voordelen: zo zorgt herkenbare kleding er vaak voor dat uw organisatie meer naambekendheid verwerft en zorgt het er ook voor dat uw personeel en daarmee ook uw bedrijf een professionele, verzorgde uitstraling overbrengen waardoor u mogelijk extra cliënten of klanten verwerft. 

De mogelijkheden
Indien u ook een bedrukte sweater wenst voor uw bedrijf, bent u bij  More Color textieldruk  aan het juiste adres. U kunt in grote hoeveelheden sweaters bij hen laten bedrukken, volledig naar uw eigen smaak en in de stijl van uw organisatie. Aan u de keuze of u graag de bedrijfsnaam en logo bedrukt wil en op welke manier. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere bedrukking, zoals een geborduurde tekst. Ook de kleuren, maten en uitvoeringen kunt u uiteraard ook zelf bepalen. Afhankelijk van de reden en/of doel waarmee u de sweaters bestelt, kunt u uw bestelling volledig naar eigen smaak personaliseren. Weet u nog niet wat u precies wenst of hoe u de sweater op zo'n manier kunt ontwerpen dat deze zijn doel meer dan bereikt? Dan kunt u terecht bij een ervaren team. Men staat u bij met raad en daad, van ontwerp tot bestelling. Zij kunnen u ook helpen bij praktische vraagstukken en raadsels. Ook met vragen omtrent de verwerking, bestelling, productie en feedback zal men u met veel plezier verder helpen. Uw keuzes samen met hun in-house-expertise zorgen voor het perfecte resultaat.